Connexxion Travel voor al uw vakanties

Connexxion Travel

Zoek en boek uw reis

Zoek & Boek

Bedrijfsfeest


Geeft u binnenkort een bedrijfsfeest? Maar heeft u geen idee hoe u al uw medewerkers vanaf verschillende vestigingen tegelijk op het bedrijfsfeest krijgt? Schakel dan de hulp in van Connexxion Projexx, dat gespecialiseerd is in efficiënt vervoer van groepen mensen naar bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of evenement.

Geheel verzorgd
Van het vervoer en de begeleiding tot het regelen van entrees en accommodaties; met al onze diensten nemen wij u de volledige organisatie en uitvoer uit handen. Wij gebruiken onze bewezen kennis en ervaring om voor u de best passende, complete en meest voordelige vervoersoplossing te ontwikkelen en richten al onze inspanningen op een voor u geslaagd bedrijfsfeest. Wij vervoeren uw gasten van deur tot deur.

Voor een snelle, geordende en veilige afhandeling van alle verkeersstromen tijdens de uitvoer van uw zakelijk evenement, bieden wij u onze bewezen coördinatiediensten. Wij ontwikkelen het verkeersplan en bereiden deze zorgvuldig en volledig op uitvoer voor.

Meer informatie
Wilt u meer informatie of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact op met Connexxion Projexx.


Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op door ons te mailen of te bellen naar 038 339 49 49.

Meer informatie over dagtochten via Connexxion Tours kunt u lezen op de volgende pagina's:
Personeelsfeest - Evenement organisatie - Vervoer evenement - Personeelsuitje - Groot evenement - Evenementenvervoer - Bedrijfsfeest .