Goedkope schoolreisjes

Op schoolreisje met Connexxion Tours!

Het jaarlijkse schoolreisje is voor de kinderen, juffen, meesters en eventuele extra begeleiders een heerlijk dagje uit! Maar voordat het zover is, valt er nog een heleboel te regelen. Welke bestemming past binnen het budget, hoe lang willen we in de bus zitten, gaan we voor actie en avontuur of mag er best een educatief tintje aan zitten?

Connexxion Tours heeft inmiddels tientallen jaren ervaring met schoolreisjes. Wij verzorgen naast ons busvervoer, ook alles er omheen. Dat neemt de juffen, meesters en andere betrokkenen veel werk uit handen.

In onze Schoolreisgids hebben wij net als voorgaande jaren weer de leukste bestemmingen op een rijtje gezet. U hoeft alleen een keuze te maken en wij regelen vervolgens het vervoer, de entree en eventuele consumpties. Connexxion Tours wil u graag ontzorgen bij het organiseren van uw schoolreisje.

Heeft u advies nodig over de invulling van uw schoolreis? Onze schoolreisspecialisten helpen u graag verder. U kunt direct contact opnemen via 0900- 4008400. Veel plezier bij het uitzoeken van uw schoolreisje!

De schoolreisspecialisten van Connexxion Tours
P.S. Tal van bestemmingen hanteren een vroegboekkorting op de entreeprijs. Reserveer dus tijdig uw schoolreisje!