Airborne museum

Een brug te ver / De Slag om Arnhem

Indrukwekkende verhalen van burgers en soldaten: In Villa Hartenstein komen verhalen tot leven van Britse, Poolse en Duitse militairen en van burgers. Het monumentale pand was tijdens de Slag om Arnhem (1944) het Britse hoofdkwartier. Bekijk de collectie authentieke wapens, documenten en beelden en beleef  de Airborne Experience. Hier staan al je zintuigen op scherp want je waant je letterlijk midden in de strijd! Ervaar in deze ondergrondse ruimte op indringende wijze het verloop van de Slag om Arnhem.

Airborne museum

Programma
Onderweg stoppen we even voor koffie met gebak. Daarna rijden we door naar Oosterbeek.
Na de indrukwekkende experience in het museum rijden we naar een lokaal restaurant voor een heerlijke lunch met kroket.  Vervolgens zal onze gids op de touringcar komen en u meenemen op een prachtige, 2 uur durende, rondrit langs historische plaatsen uit de 2e wereldoorlog.

We rijden langs de militaire begraafplaats in Oosterbeek en de Ginkelse heide waar de luchtlandingen plaatsvonden. Tijdens deze rondrit verteld onze gids u prachtige verhalen uit deze periode en kunt u tevens genieten van de natuur van de Veluwe.

Programma op maat
Afhankelijk van uw wensen stellen we een passend programma voor u samen. Het Airborne Museum is met tal van onderdelen te combineren. Bijvoorbeeld: Veluwe route, boottocht, kasteel, Breierij of een wijngaard. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Inclusief
- vervoer per touringcar
- koffie/thee met gebak
- Battlefield Tour Arnhem o.l.v. locale gids
- entree Airborne museum
- lunch

Optioneel
- afscheidsdiner op terugweg

Airborne museum
Airborne museum