Beeld en Geluid

Parelarrangement 65 jaar televisie-entertainment

Het Parelarrangement 65 jaar televisie-entertainment is een feestelijk program-ma, bomvol topamusement uit de Nederlandse televisiegeschiedenis.

Beeld en Geluid

Beleef het verleden met de collectie van Beeld en Geluid, vol onvergetelijke herinneringen in tal van bijzondere fragmenten uit 65 jaar televisiegeschiedenis en een aantal bijzondere objecten uit onze depots. Twee uurtjes vol nostalgie, meezingen, oude bekenden en onvergetelijke hoogtepunten.

Na ontvangst met koffie of thee en een gebakje start het interactieve filmprogramma, waar we samen herinneringen ophalen aan de leukste televisiemomenten van de afgelopen 65 jaar.
Geniet onder andere van Swiebertje, de liedjes uit Ja Zuster Nee Zuster, André van Duin, Zeg ‘ns Aaa, de cavia-race uit de Wie-Kent-Kwis en de lopende band van Mies Bouwman.

Programma
•    Ontvangst met koffie/thee en een gebakje
•     Interactieve filmpresentatie in de theaterzaal
•     Pop-up museum met museale objecten

Optioneel:
•     diner op terugweg
•     lunch

Tijden: duur: ca. 2,5 uur
Aanvang: woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag om 10.00 en 14.00 uur

Het arrangement is ook uit te breiden met catering, een rondleiding door het gebouw of een bezoek aan de Beeld en Geluid experience.

Tip: U kunt Beeld en Geluid ook prima combineren met een boottocht of een kastelentocht. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Beeld en Geluid
Beeld en Geluid