CORPUS

‘Reis door de Mens’

Het opvallende gebouw van de zittende mensfiguur aan de A44 ter hoogte van Leiden is – sinds de totstandkoming van CORPUS in 2008 - zowel nationaal als internationaal een bekend beeld geworden.

CORPUS

CORPUS is een ‘reis door de mens’ waar de bezoeker op spectaculaire wijze kan zien, voelen en horen hoe het menselijk lichaam werkt en welke rol Veel bewegen, Verantwoord eten en Gezond leven spelen. CORPUS speelt een educatieve, informatieve en preventieve rol op het gebied van gezond leven en welzijn, waarvoor steeds meer aandacht in de samenleving is. Centraal staat dan ook de gedachte: ‘Een gezond leven is voor iedereen essentieel; daarbij speelt kennis een sleutelrol. Onze visie is dat bezoekers na CORPUS ‘reis door de mens’, met een andere kijk op hun lichaam naar huis teruggaan’

Ons lichaam is de basis van alles, maar hoe werkt dit ingenieuze CORPUS eigenlijk?  Wie ’s werelds meest unieke en interactieve attractie CORPUS binnenstapt, maakt op originele en informatieve wijze een spectaculaire ‘reis door de mens’. In het 35 meter hoge lichaam voert de ‘reis’ langs waanzinnige 5D-orgaantheaters om uiteindelijk te eindigen in de hersenen
Bedrijfs- en Personeelsuitjes

CORPUS is een uitermate geslaagde bestemming voor bedrijfs- en personeelsuitjes. De ‘reis door de mens’ is een goed begin om vitaliteit centraal te stellen. Het CORPUS Congress Centre biedt daarnaast uitbreiding in de vorm van bijvoorbeeld een lachworkshop of actieve outdooractiviteit en diverse brainstorm- en vergaderarrangementen.

Programma
Na het vertrek vanuit uw opstapplaats rijden we richting Oegstgeest. Onderweg stoppen we voor koffie of thee met gebak. Vervolgens wordt u bij Corpus ontvangen en maakt u in groepjes van 15 personen de reis door de mens.  Hoe reageren de darmen op een broodje kaas? Wat gebeurt er als je niest en waar op je tong proef je suiker of juist zout? Het antwoord op deze en duizenden andere vragen is te vinden tijdens de ontdekkingstocht voor jong én oud bij CORPUS ‘reis door de mens’.  

Inclusief
- vervoer per touringcar
- entree Corpus         
- koffie/thee met gebak op heenreis             

Optioneel         
- diner op terugweg

Tip: U kunt Corpus prima combineren met bijvoorbeeld een rondvaart en vrije tijd in Leiden. Ook bijvoorbeeld een Royal tour door Den Haag behoort tot de mogelijkheden. Vraag ons naar de mogelijkheden.