Cruise over de Nederlandse rivieren

De mooiste momenten voor de boeg!

Een cruise over de Nederlandse rivieren betekent een dag om nooit meer te vergeten.

Cruise over de Nederlandse rivieren

Een tocht langs Hanzesteden zoals Kampen, Zwolle, Deventer, Zutphen of Doesburg biedt u een unieke kijk op de uiterwaarden en pittoreske steden en dorpen. U heeft een ruime keuze aan opstapplaatsen en met vaarroutes over de IJssel, Oude IJssel, Waal of Rijn kunt u een rivierencruise uitstekend combineren met een dagje winkelen of een bezoek aan één van de vele bezienswaardigheden langs de vaarroutes. Onze schepen Organza en Nirvana zijn uitgerust met vele faciliteiten om u een onbezorgd dagje uit te kunnen bezorgen. Beide schepen zijn rolstoelvriendelijk, de Nirvana is bovendien voorzien van een invalidelift en invalidetoilet.

Wij varen het hele jaar door en voor iedere gelegenheid. Een trouwerij, reünie, verjaardag of verenigingsuitje, wij denken graag mee om u en uw gasten een onvergetelijke dag te bezorgen. Laat u verrassen door de mogelijkheden op culinair gebied, door onze eigen keukenbrigade verzorgd. Samen met u maken wij een programma op maat. Ideaal voor een zakelijke bijeenkomst of feestelijk uitje met een volledig eigen stijl. U kiest zelf uw vertrek- en aankomstplaats en de vaartijden. Wij regelen uw uitstapje van begin tot eind. Voor meer informatie, kijk op www.rederijceljo.nl.

Ook voor een dagje uit hebben wij diverse mogelijkheden. U kunt dan aansluiten bij één van onze dagtochten uit het vaarschema (www.janplezier.com). Vanuit Deventer of Zwolle zijn er vele tochten over de rivieren en IJsselmeer. Lekker uitwaaien en van de zon genieten op het bovendek!

Inclusief
- vervoer per touringar
- arrangement naar keuze

Cruise over de Nederlandse rivieren
Cruise over de Nederlandse rivieren
Cruise over de Nederlandse rivieren