De Orchideeën Hoeve

Beleef een werelds dagje uit

Ga op avontuur in de Orchideeën Hoeve en reis door een tropisch park (25.000 m2) vol bijzondere bloemen, planten en dieren.

 

De Orchideeën Hoeve

Avontuurlijke junglepaden met watervallen, loopbruggen en rotspartijen leiden je dwars door de kleurrijke tropen en brengen je in contact met allerlei dieren. Spot duizenden vlinders in de grootste vlindertuin van Europa, droom weg onder talloze ‘zwevende’ bloemen, voer de papegaaitjes en laat de avonturier in jou los in de waterrijke speeltuin of het spannende Jungletheater. Nieuw is het Makirijk: een idyllische buitenwereld die wordt bewoond door ringstaartmaki’s, flamingo’s, alpaca’s en eenden.

De Orchideeën Hoeve heeft alles in huis voor een geslaagd dagje uit. Naast de bewonderenswaardige tropische tuinen kun je heerlijk orchideeën, souvenirs en sfeerartikelen shoppen in de moderne winkel. Even uitrusten onder het genot van een lekker drankje en/of een (warme) maaltijd kan in het sfeervolle serrerestaurant of in de ‘Zwevende’ Bloementuin. De Orchideeën Hoeve is een avontuurlijke belevenis voor jong en oud, geheel overdekt, rolstoeltoegankelijk en kindvriendelijk.

Inclusief
- vervoer per touringcar
- koffie/thee met gebak
- entree Orchideeën Hoeve
- koffietafel
- orchidee in cadeauverpakking

Optioneel:           
- diner op terugweg

Tip: U kunt de Orchideeën Hoeve prima combineren met bijvoorbeeld een boottocht of Bataviawerf. Vraag ons naar de mogelijkheden.

De Orchideeën Hoeve
De Orchideeën Hoeve