Ouwehands Dierenpark

Vol dierbare ontmoetingen

Geniet van een dagje uit vol dierbare ontmoetingen in Ouwehands Dierenpark. Uniek in Nederland… Bewonder de reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen in de mystieke wereld van Pandasia! Sta ook neus aan neus met de ijsberen, loop onder de slingerende orang oetans en bespied de beren vanuit de observatiepost in Expeditie Berenbos. Bewonder de bijzondere nevelpanters, ga op avontuur in Gorilla Adventure en hang de beest uit in RavotAapia, Europa’s grootste overdekte speeljungle. Nieuw in 2018… Bonobo’s!

Ouwehands Dierenpark

Expeditie Berenbos
Ga in Expeditie Berenbos door het spannende doolhof, ontdek in het pittoreske dorp Karpatica alles over de beer en bespied de beren vanuit de observatiepost. In Het Berenbos genieten bruine beren, die vroeger mishandeld zijn, op een twee hectare groot bosperceel met onder andere een waterval en een vijver van een onbezorgd leven. Een uniek project!

Gorilla Adventure
Slinger door de reusachtige kloof, daal af in de oude mijnschacht diep onder de grond en beleef een spannend avontuur tussen de gorilla’s. Ontmoet in het grootste gorilla-avontuur van Europa op 10 meter hoogte deze indrukwekkende mensapen… Durf jij het aan?

RavotAapia
Hang de beest uit in Europa’s grootste overdekte speeljungle RavotAapia en ontdek spelenderwijs alles over de jungle en haar bewoners! Klauter als een doodshoofdaap langs touwen en door loopbruggen, bewonder de wiegende nesten van de wevervogels en ontmoet de vliegende honden in de griezelspelonk.

Inclusief
• vervoer per touringcar
• entree

Optioneel
• speciaal luncharrangement
• educatieve rondleiding van 1,5 uur

geldig t/m 31 december 2018.

Ouwehands Dierenpark
Ouwehands Dierenpark