Dagje Utrecht

Een compleet dagje Utrecht met een afwisselende invulling

Geniet van het eten, de muziek en het historische centrum van Utrecht.

Dagje Utrecht

Programma
Een rondvaart in Utrecht langs de mooiste geveltjes, de groene singels, de kenmerkende werven en werfkelders, de middeleeuwse wasplaatsen, verschillende Utrechtse musea en natuurlijk de statige Domtoren. De historische binnenstad van Utrecht laat zich graag vanaf het water bewonderen. Laat je verrassen door de even fraaie als oude bruggen. Verbaas je over de zeldzame werfmuurbegroeiing. Raak vertederd door de sprekende beeldhouwwerkjes aan de voet van de Pyke Koch straatlantaarns.

We combineren een rondvaart door de Utrechtse grachten met een bezoek aan het Speelklok museum en in een van de historische werfkelders geniet je van een  lekkere  pannenkoek!
Tijdens de rondvaart vertellen wij over het heden en verleden van de Domstad, waarvan de geschiedenis teruggaat tot de Romeinen. In het Speelklokmuseum stapt je een vrolijke, muzikale wereld van vervlogen tijden binnen en laat je verrassen door de magische muziekinstrumenten. Tijdens de populaire Muzikale Tour hoor je bekende liedjes van vroeger en nu en mag er uiteraard gedanst worden!

Inclusief
• vervoer per touringcar
• rondvaart Utrecht
• speelklokmuseum met
• muzikale tour
• pannenkoek

Dagje Utrecht