De Breierij

Een groepsuitje met excursie, modeshow en shoppen!

Bij een van de weinig breierijen die Nederland rijk is en waar het ambacht breien nog steeds met trots en passie wordt bedreven. De Breierij produceert voor merken, designers en bedrijven en stelt daarnaast haar bedrijf open voor groepsbezoeken en fabrieksverkoop. Zoals bij veel familiebedrijven heerst er een uiterst vriendelijke sfeer!

De Breierij

Programma
Na het vertrek vanuit uw opstapplaats rijden we richting Beneden-Leeuwen. Onderweg stoppen we voor koffie of thee met gebak.              

De ontvangst, het welkomstwoord en de uitleg krijgt u allen gezamenlijk. De rondleiding door de breierij en het bezoeken van de winkel gebeurt in kleinere groepjes, daardoor heeft iedereen de gelegenheid alles goed te kunnen volgen. In De Breierij laten we u zien wat we op dat moment aan het maken zijn, ook dit verandert continue en is ook iedere keer weer anders. Deelnemers worden
aangekleed met artikelen die ook verkrijgbaar zijn in de winkel. Het leuke hiervan is dat geen enkele modeshow hetzelfde is, aangezien er continue nieuwe producten bij komen en verdwijnen.

In de winkel kunt u geheel vrijblijvend zien wat voor producten we allemaal maken en heeft u de mogelijkheid om tegen gunstige fabrieksprijzen te winkelen.

Inclusief
- vervoer per touringcar
- entree Breierij
- koffie/thee met gebak op heenreis             

Optioneel    
- diner op terugweg