Deltapark Neeltje Jans

Gelegen op een toplocatie midden in de Zeeuwse Delta ligt hét Zeeuwse thematische pretpark bij uitstek, Deltapark Neeltje Jans.

Deltapark Neeltje Jans

Al meer dan 10 miljoen bezoekers brachten een bezoek aan Neeltje Jans vanwege de spectaculaire attracties, zeeleeuwen- en zeehondenshows, de rondvaartboot door de Oosterschelde, de nieuwe Delta Experience, exposities en leerzame films en natuurlijk de Stormvloedkering zelf.
 
Programma
Een heerlijk verzorgde dag Deltapark Neeltje Jans. U wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie en een Zeeuwse bolus. Vervolgens kunt u alle attracties op eigen gelegenheid bezoeken. Graag willen wij u hierbij adviseren om een programma te maken dat aansluit op uw wensen. Rond het middaguur serveren wij de Deltapark lunch inclusief een warme snack. Na de maaltijd kunt u uw programma vervolgen en eventueel nog een rondvaart maken door Natuurpark de Oosterschelde. (meerprijs)

Er zijn bij dit arrangement verschillende uitbreidingsmogelijkheden zoals een rondleiding door het binnenste van de stormvloedkering à € 3,50 p.p. en/of de rondvaart door het Nationaal Park de Oosterschelde à € 3,50 p.p.

Inclusief
- vervoer per touringcar
- entree Neeltje Jans
- koffie met Zeeuwse bolus
- lunch met warme snack

Optioneel
- diner op terugweg

Deltapark Neeltje Jans