Flevonice

Een echt uniek personeelsfeest

Een personeelsfeest of zakelijke familiedag is het leukste als het dat verrassende effect heeft waardoor alle collega’s het er nog lang over hebben. Een goed bedrijfsfeest zorgt voor een betere sfeer, groter teamgevoel en een betere band met de medewerkers hun thuisfront. Met als resultaat een hogere productiviteit. Een bijzonder personeelsfeest is een investering in het bedrijf.

Flevonice

Flevonice heeft de unieke combinatie van business, sports en fun. De locatie en de diversiteit aan activiteiten en mogelijkheden maken het mogelijk een origineel personeelsfeest te organiseren.

Organiseer een thema avond
U kunt het personeelsfeest ook combineren met leuke activiteiten zoals een spetterend sessie wakeboarden, een spectaculaire bokstrainingen, wijn-yoga sessie, snelle drift kart challenge of met een spannend op maat gemaakt combinatie programma.

Wij verzorgen een echt uniek personeelsfeest
Voor personeelsfeesten vanaf 75 personen kunnen wij een opmaat gemaakt programma opstellen. Wij presenteren u inspirerende ideeën voor uw personeelsbijeenkomst. Gezamenlijk stellen wij een passend programma op voor uw gasten. Hierbij houden wij rekening met alle wensen vanuit team, verschillenden intensiteit programma’s dieet wensen, kinderactiviteiten en creëren wij een sfeer waar iedereen zich prettig bij voelt.

Niets zo belangrijk als bouwen aan een team!
Zoekt u een leuk teamuitje voor een groep kleiner dan 75 mensen? Maak dan gebruik van een passend arrangement en beleef samen met uw team een bijzonder bedrijfsuitje!

Inclusief
- vervoer per touringcar
- arrangement in overleg

Flevonice
Flevonice
Flevonice