Hertog Jan Brouwerij Arcen

Even buiten het pittoreske dorp Arcen ligt de Hertog Jan Brouwerij. Al sinds 1915 werken de brouwers hier iedere dag aan het perfecte bier. Ruik en ervaar het complete brouwproces onder leiding van een ervaren gids, die bezoekers graag rondleidt. Van de moutzolder naar de authentieke koperen brouwketels en tot in de kelder. En natuurlijk gaat hier een flesje open!

Hertog Jan Brouwerij Arcen

Programma
In Arcen wordt u in een gezellig restaurant op het dorpsplein ontvangen. Nadat u een lekker kopje koffie met vlaai heeft genuttigd gaan we richting de Kasteeltuinen. U maakt een wandeling door het 32 hectare grote park onder leiding van een gids. In plaats van de Kasteeltuinen is het ook mogelijk Designer Outlet Center Roermond, een champignon kweker of een excursie naar de rozentuinen in Lottum. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Vervolgens  brengen we een bezoek aan de Hertog Jan Brouwerij. Tijdens een brouwerijbezoek volg je onder begeleiding van een ervaren gids het complete brouwproces. Je ruikt de hop, proeft de mout en natuurlijk... het bier. Na afloop breng je een bezoek aan de brouwerijwinkel en in Café de Hertog Jan Proeverij wordt je een heerlijk glas Hertog Jan Pilsener aangeboden.

Inclusief
- vervoer per touringcar
- koffie met vlaai
- entree Kasteeltuinen
- brouwerij bezoek Hertog Jan Brouwerij

Optioneel
- lunch
- diner op terugweg

Hertog Jan Brouwerij Arcen