Kasteel Ammersoyen

Lunch aan de Maas & historische stadswandeling

Dit groepsarrangement combineert een bezoek aan het middeleeuwse kasteel Ammersoyen met een stadswandeling  door Heusden, Zaltbommel of  ‘s-Hertogenbosch. Samen met een ontvangst met koffie en gebak en een heerlijke lunch is dit een compleet verzorgd groepsuitje.

 

Kasteel Ammersoyen

We ontvangen uw groep om 10.00 uur in de gezellige taveerne van kasteel  Ammersoyen, waar koffie en thee met appelgebak voor u klaar staan. Aansluitend maakt u een rondgang door het middeleeuwse kasteel, met onder meer een ridderzaal, vrouwenverblijf, torens, een wapenkamer en trappen in de metersdikke muren.  

Rond 12.00 uur vertrekt u naar restaurant Het Oude Veerhuis in Ammerzoden waar u prachtig uitzicht heeft over de Maas en een lunch geserveerd krijgt. De lunch bestaat uit een kopje romige bospaddenstoelensoep, versgebakken broodjes, een kalfskroket met mosterd, diverse soorten kazen, vlees- en zoetwaren, twee  kopjes koffie, thee of melk.

Vervolgens vertrekt u om 13.30 uur naar Heusden, Zaltbommel of ‘s-Hertogenbosch waar u een historische stadswandeling met een gids door één van deze prachtige steden krijgt. Rond 16.00 uur eindigt het programma.

Tijd ter plaatse: 10.00 tot 16.00 uur

Inclusief
• vervoer per touringcar
• ontvangst met koffie/thee en appelgebak
• rondgang middeleeuws kasteel
• lunch
• stadswandeling

Kasteel Ammersoyen
Kasteel Ammersoyen