Markthal Rotterdam + boottocht Kinderdijk

De wereldstad Rotterdam kan op vele manieren worden bekeken. Vanaf het water ziet u de mooie skyline van de stad en hoe hard er gewerkt wordt in de haven. Op het vaste land kunt u van de stad genieten door een van de musea te bezoeken, te winkelen, op één van de terrassen of in een gezellig café neer te strijken. Een dagje Rotterdam heeft voor ieder wat wils!

Markthal Rotterdam + boottocht Kinderdijk

Vanaf uw instapplaats rijden we richting Rotterdam. Onderweg pauzeren we voor koffie met gebak. We gaan eerst naar de nieuwe Markthal, de eerste overdekte marktvloer van Nederland.
Bijna iedere wereldstad heeft er één: een overdekte food-markt. Een markt waar boodschappen doen een belevenis is en waar u lekker kunt neerstrijken voor een drankje of een hapje.

Alternatief Markthal
Indien gewenst kunt u ook i.p.v. of als extra Maritiem Museum bezoeken. Ook het Belasting en Douane Museum, de Euromast of een rondleiding op de SS Rotterdam. Vraag ons naar de mogelijkheden om uw dagje Rotterdam naar wens samen te stellen.

Wereld Cultuurmonument Kinderdijk
Om 11.30 uur verzamelen we op de Boompjeskade voor de bootexcursie Rotterdam - Kinderdijk. U vaart mee met het sfeervolle passagierschip ‘Nehalennia’. Varende over de Nieuwe Maas en de Lek wordt u onder meertalige begeleiding op de hoogte gehouden van alle bezienswaardigheden. Na ongeveer één uur varen wordt er afgemeerd bij Kinderdijk, bekend om zijn 19 molens welke door de UNESCO zijn uitgeroepen tot Wereld Cultuurmonument. Hier is ongeveer een uur de tijd om, op eigen gelegenheid, de molens tebezoeken en te genieten van de schitterende natuur. Op de terugvaart krijgt uw Rotterdamgevoel een geheel nieuwe impuls door het zien van de adembenemende skyline van Rotterdam.

Inclusief
• vervoer per touringcar
• koffie/thee met gebak
• bezoek markthal
• Bootexcursie Rotterdam - Kinderdijk v.v.

Optioneel
• diner op de terugweg

Markthal Rotterdam + boottocht Kinderdijk
Markthal Rotterdam + boottocht Kinderdijk