Meyer Werft in Papenburg

Een ronduit indrukwekkende dagtocht naar een fascinerend bedrijf

Immense cruiseschepen met voorzieningen als zwembaden, theaters, bioscopen, winkelcentra en meer dan tien restaurants hebben in de loop van de tijd de Meyer Werft verlaten. Het bezoekerscentrum geeft uitleg over cruisen en uiteraard hoe cruiseschepen gebouwd worden. De grootste hal heeft een capaciteit om een cruiseschip te bouwen van 180.000 brutoton. Ruim 2500 medewerkers zijn bij de werkgever in dienst.

Meyer Werft in Papenburg

Programma:
Tijdig vertrek vanuit uw opstapplaats richting Papenburg in Noord-Duitsland. Onderweg  koffie of thee met gebak.

Vervolgens naar de scheepswerf Meyer Werft. Binnen de werf kunt u tijdens een indrukwekkende rondleiding onder leiding van een deskundige gids het interieur van een luxe cabine bekijken bovendien treft u er een prachtige tentoonstelling aan van de mooiste en modernste “droomschepen” die hier in Papenburg gebouwd zijn.
Na de interessante bezichtiging in de Meyer Werft gaan we lunchen in Papenburg. Daarna kunt u gezellig winkelen in het enigszins maritieme centrum van Papenburg. In het kleurrijke centrum ziet u in de grachten oude zeilschepen die midden in het stadje aanwezig zijn. Eind van de middag terug naar uw opstapplaats.

Inclusief
- vervoer per luxe touringcar
- koffie/thee + gebak   
- entree en rondleiding Meyer Werft  
- lunch

Optioneel
- diner op terugweg

Tip: In plaats van winkelen in het centrum Papenburg is de Meyer Werft prima te combineren met bijvoorbeeld: Likeur branderij in Haselünne of Uniek en pal over de grens het Nederlandse bedrijf Emsflower. De grootste kwekerij van Eurpa waar groepen de teelt van bloemen en planten kunnen bekijken. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Meyer Werft in Papenburg
Meyer Werft in Papenburg