Robbenboot Ameland

Beach, Zeehonden en wadlopen!

Ameland staat bekend als ons mooiste stukje buitenland. Fietsen langs het wad, door de duinen en de bossen, een strand-activiteit waar je je helemaal kan uitleven of een mooie tocht maken over het Wad met de ‘Robbenboot m.s. Ameland’ met als hoogtepunt een bezoek aan de zeehonden, maar ook wadlopen is één van de mogelijkheden op het eiland. Kom met jullie (bedrijfs) uitje naar het eiland en ontdek wat Ameland allemaal te bieden heeft.  Onder een voorbeeld programma. Er zijn meerdere opties mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Robbenboot Ameland

Programma
Vertrek vanaf de opstapplaats, tijd afhankelijk van vertrekplek,

10.00-10.15 uur: verzamelen op de pier in Holwerd, waar de Robbenboot ligt te wachten op jullie!!
10.15-10.30 uur: vertrek van de Robbenboot richting Ameland, onderweg wordt een heerlijke bolletjesbrunch geserveerd.
11.15-11.30 uur: Aankomst op het eiland, waar fietsen klaar staan, jullie krijgen routekaartjes en zijn klaar om Ameland te ontdekken.
16.15-16.30 uur: Jullie worden verwacht op de Pietje Miedeweg, daar staat de gids op jullie te wachten voor een avontuurlijke tocht over het wad naar de Robbenboot toe. Jullie gaan Wadlopen!!!
17.45-18.00 uur: Aankomst bij de Robbenboot die diep in het wad op jullie ligt te wachten, aansluitend vertrekken we...Onderweg naar de zeehon den wordt er gestart met een 2-gangen buffet en is de bar Open! Al varende genieten van het heerlijke eten en uitzicht.
19.30-19.45 uur: Alweer aankomst in de haven van Holwerd en tevens einde van jullie Beach dag Ameland!!

Inclusief
- vervoer per touringcar
- boothuur in eigen salon
- ontvangst met koffie/thee en amelander steur
- bolletjesbrunch
- 2-gangen buffet
- fietshuur
- wadlopen
- bezoek aan de zeehonden!!