Skihal SnowWorld

Dag sneeuwplezier in Zoetermeer of Landgraaf

Een heerlijk dagje sneeuwplezier beleeft u bij de beste skihal van 2018! SnowWorld Zoetermeer en Landgraaf bieden u 365 dagen per jaar deze unieke mogelijkheid!

Skihal SnowWorld

SnowWorld Zoetermeer beschikt over 3 pistes en een kinderland. Naast een beginnerspiste en een funpark beschikt Zoetermeer over Europa’s steilste indoorpiste van 300 meter.
 In SnowWorld Landgraaf is de langste indoorpiste van de Benelux te vinden. Ook beschikt Landgraaf over een officiële FIS Rennstrecke en 6-persoons stoeltjeslift. Beide locaties hebben een piste voor zowel beginners als gevorderden, zodat er voor elke wintersporter een uitdaging te vinden is.
 
SnowWorld staat garant voor optimale service en kwaliteit voor elke doelgroep. Naast de topkwaliteit van onze sneeuw geniet u van de veelzijdigheid van de prachtige resorts en krijgt wintersport een heel andere dimensie. Ook op culinair gebied zal er niets ontbreken. Geniet van een heerlijke kaas-, vlees- of visfondue, typische wintersportgerechten, heerlijke buffetten of een uitgebreid 3-gangen diner.

Uw programma:
Na het vertrek vanuit uw opstapplaats rijden we naar een van de gewenst skihallen.  Vraag ons naar de mogelijkheden omtrent het te boeken arrangement en uw verblijfsduur.

Inclusief
- vervoer per luxe touringcar
- 2 uur skipas
- kopje koffie of thee en apfelstrudel

Optioneel
- skiles
- lunch
- diner
- materiaalhuur

De prijzen van de optionele mogelijkheden zijn afhankelijk van de periode waarin het geboekt wordt. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

Skihal SnowWorld
Skihal SnowWorld
Skihal SnowWorld