Dagtocht Buitencentrum Drents-Friese Wold

Wildpluk-experience in Nationaal Park Drents-Friese Wold

Ontdek de wilde natuur van het Drents-Friese Wold.Bij deze Wildpluk-experience gaat het niet alleen om het zoeken en herkennen van de verschillende plant en, maar ook om maken van verschillende gerechten. Er wordt een complete maaltijd bereidt waarbij de kruiden en groenten de smaakmakers zijn. Daarbij wordt eten gemaakt zonder veel be-werkingen of ingrediënten, zodat de deelne-mers thuis dit makkelijk nog een keer kunnen doen.

Dagtocht Buitencentrum Drents-Friese Wold

De gerechten die gemaakt zullen worden zijn (meestal); brandnetelstokbrood, kruidenboter, zevenbladpesto, groentesoep, weegbree-pannenkoeken en wordt er zelf roomkaas gemaakt. Dit alles is natuurlijk afhankelijk van het seizoen en welke planten er door de deel-nemers zijn gevonden. Er is natuurlijk ook tijd ingeruimd om de gerechten uitgebreid te proeven en te keuren op smaak.Na afloop krijgen de deelnemers  de recepten mee van de klaargemaakte recepten en een overzicht van de daarin gebruikte planten.

Inclusief
•    vervoer per touringcar
•    wildpluk-experience in het kort:
•    culinair arrangement
•    eten in het veld

Optioneel
•    diner op de terugweg

Tip: Uiteraard is een bezoek aan het Nationaal Park Drents-Friese Wold met tal van andere excursies te combineren.Vraag ons naar de mogelijkheden.

Dagtocht Buitencentrum Drents-Friese Wold
Dagtocht Buitencentrum Drents-Friese Wold