Rederij Randmeer

Varen en lunchen op het Veluwemeer

Vanaf dit meer heeft u een fantastisch uitzicht over de Veluwe en eilandjes met natuurge-bieden. Aan de andere kant ziet u Flevoland met stranden, jachthavens en recreatiemoge-lijkheden, kortom er is altijd wat te zien en te beleven. Bij terugkomst in Elburg kunt u het historische stadje bezoeken.

Rederij Randmeer

Programma
Vanaf uw opstapplaats zijn we om 12.00 uur in de haven van Elburg, waarna wij drie uur met u varen over het Veluwemeer richting Harderwijk. Nadat de trossen zijn losgegooid maakt u een mooie tocht waarbij de schipper u onder-weg natuurlijk van alles zal vertellen! Tijdens deze tocht serveren wij u een koffietafel.

Terug in Elburg heeft u vrije tijd en kunt u even rondkijken in het historische centrum met zijn leuke winkels, prachtige monumenten en gezellige terrasjes. Natuurlijk kunt u ook een bezoek aan 1 van de vele musea brengen die Elburg rijk is. Vraag ons naar de mogelijkheden. Daarna terug naar uw opstapplaats.

Inclusief
- vervoer per touringcar
- boottocht Veluwemeer
- koffietafel aan boord

Optioneel
Afscheidsdiner op de terugweg

Tip:
U kunt deze boottocht prima combineren met bijvoorbeeld een klompenmakerij of een huifkartocht. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Rederij Randmeer
Rederij Randmeer