Bezoek de Yakult fabriek!

Kom kijken en proeven!

In 1935 bracht de wetenschapper dr. Minoru Shirota de eerste flesjes Yakult in Japan op de markt. In 1994 werd het kleintje Yakult voor het eerst in Europa geproduceerd, in Almere. Sinds die tijd staat hier de productielocatie voor de hele Europese markt. Het bijzondere is dat u de fabriek zelf kunt bezoeken. U bent van harte welkom voor een Yakult Tour.

 

Bezoek de Yakult fabriek!

Programma Yakult Tour
U wordt ontvangen door een van onze diëtisten die u meer vertelt over onze fascinerende geschiedenis en onze speciale producten. Daarna laten we u de verschillende onderdelen van het productieproces van begin tot eind uitgebreid zien. Zoals de zogenaamde kraamkamer van de Lactobacillus casei Shirota bacterie en het vullen en doppen van de flesjes wat in een razend tempo gebeurt. Natuurlijk wordt er ook Yakult geproefd en krijgt u een goedgevulde goodiebag mee.

De Yakult Tour is op afspraak en wordt gehouden van maandag tot en met vrijdag. Het programma is gratis, inclusief koffie, thee en een goodiebag en duurt circa anderhalf uur.

Inclusief
- vervoer per touringcar
- bezoek Yakult incl. koffie, thee en een goodiebag

Tip: U kunt de Yakult fabriek prima combineren met een andere bezienswaardigheid zoals de Zaanse schans, Batavia Stad, Tin Gieterij in Zeewolde of een boottocht. Vraag ons naar de mogelijkheden.
 

Bezoek de Yakult fabriek!