Connexxion Travel voor al uw vakanties

Connexxion Travel

Zoek en boek uw reis

Zoek & Boek

Groepsreizen


Bent u op zoek naar leuke groepsreizen? Dan bent u bij Connexxion Travel aan het goede adres. Connexxion Travel heeft veel ideeën voor groepsreizen op haar website staan. Wij kennen de mooiste plekjes voor groepsreizen in binnen- en buitenland. Wij verzorgen niet alleen uw reis, maar nemen u ook de gehele organisatie uit handen. In samenwerking met onze ervaren medewerkers stelt u een mooi programma op. Daarnaast kunt u een keus maken uit ons gevarieerde aanbod georganiseerde meerdaagse touringcarreizen. Wij kennen alle bezienswaardigheden die de moeite waard zijn; zo bent u verzekerd van een geslaagde reis!

Geheel verzorgd
Met onze jarenlange ervaring zijn wij de beste partner op het gebied van advies, organisatie en uitvoer van groepsreizen. Wilt u een dagje weg met uw bedrijf, vereniging, collega's, familie of vrienden? Kies dan voor Connexxion Travel. Wij maken van uw groepsreis iets bijzonders! U bewondert tuinen, kastelen, theaters en musea. Ook kunt u met een rondvaartboot het stadsgezicht bekijken of een sportevenement of concert bezoeken. Wij verzorgen voor u complete arrangementen inclusief toegang, vervoer, lunch en diner.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over onze groepsreizen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar en u kunt zich door onze medewerkers uitgebreid laten informeren over de mogelijkheden, tarieven en voorwaarden.


Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op door ons te mailen of te bellen naar 038 339 49 49.

Meer informatie over dagtochten via Connexxion Tours kunt u lezen op de volgende pagina's:
Groepsreis - Offerte busreizen - Groepsuitje - Bedrijfsuitjes - Bedrijfsreis - Bedrijfsreizen - Personeelsuitje - Bedrijfsuitstapje - Bedrijfsuitje - Groepsreizen .