Connexxion Tours

Over ons

Of het nu gaat om een touringcar huren, concertvervoer of een een dagtrip; Connexxion Tours brengt u naar iedere gewenste bestemming. Bij ons kunt u uw reis zelf samenstellen. Met onze nodige kennis en ervaring denken wij graag met u mee. Vervolgens wordt uw reis van A tot Z door ons geregeld.

Goede service

Wij hebben meerdere vestigingen, verspreid door heel Nederland. Zo kunnen wij u en onze andere klanten optimaal bereiken. Bij ons staat een goede service hoog in het vaandel.
Connexxion Tours kan onder meer entreekaarten reserveren, een geschikt hotel voor u zoeken of een (lange) tafel in een restaurant regelen. Ook bieden wij cateringmogelijkheden tijdens de reis.

 

Aangename reis

Wanneer u kiest voor Connexxion Tours bent u verzekerd van een aangename reis. Onze touringcars voldoen aan de hoogste eisen van veiligheid, comfort en onderhoud.

Wij zijn in het bezit van het Keurmerk Touringcarbedrijf, wat onder meer betekent dat al onze chauffeurs volgens de normen van dit keurmerk zijn opgeleid. Ook zijn wij sinds 2007 ISO 9001 gecertificeerd.

Dit houdt kortweg in dat wij doen wat we zeggen, zeggen wat we doen en dat bewijzen!


Wilt u meer weten?

U kunt altijd contact met ons opnemen.

Of kijk in onze voorwaarden.

 

Schoolreis plannen?

Schoolreiskrant 2016
 
Bekijk hier ons complete schoolreisaanbod!