Connexxion Tours

Attractiepark Slagharen

Een dag vol spanning en avontuur! Kom ook... en ontdek Slagharen!

Ga met Connexxion Tours extra voordelig naar Slagharen voor maar €10,- per persoon! (exclusief vervoer) Neemt u contact op met 088-3394949 en vraag naar de voorwaarden. 
Plaats: Slagharen
Leeftijd: alle leeftijden
Prijs incl. vervoer vanaf: € 22,50 p.p.

 

Attractie- & Vakantiepark Slagharen is met het gevarieerde aanbod de ideale bestemming voor een onvergetelijke schoolreis. Jong en oud kunnen genieten van meer dan 30 spannende attracties; doe je eerste rijervaring op tijdens een ritje in The Passepartout Explorer en beleef vanaf voorjaar 2017 de nieuwe unieke triple lauch achtbaan Gold Rush! Daarnaast kun je een bezoek brengen aan de overdekte shows met paarden, illusies en acrobatiek.

Eten & drinken
Maak je schoolreis helemaal compleet en verzorgd met een smakelijke lunch. Kies uit een van onze menu’s en profiteer van scherpe tarieven in combinatie met toegang tot het attractiepark.

Ontdek & Leer
Wil je het schoolreisje een educatief tintje meegeven? Vraag dan nu gratis het programma Ontdek & Leer aan. Tijdens een wandeling door het attractiepark dienen de leerlingen leuke feitjes en weetjes van de verschillende attracties te achterhalen: hoe hoog is het reuzenrad en hoe lang duurt een rondje in de Enterprise?

Aqua Mexicana
Verleng het bezoek aan het attractiepark met een verfrissende duik in het waterpark Aqua Mexicana (vanaf €8,00 p.p. op basis van beschikbaarheid). In het binnen- en buitengedeelte vind je tien verschillende glijbanen, waaronder drie grote met special effects of stap in het grootste bubbelbad van Nederland.

 

Schoolreis plannen?

Schoolreiskrant 2016
 
Bekijk hier ons complete schoolreisaanbod!

Offerte aanvragen?

Klik hier voor het aanvraagformulier
Of bel 0900 4008400

Voorwaarden all-in tarieven

  • Het schoolreisje duurt in totaal max. 8 uur
  • De afstand is max. 50 km. heen en 50 km. terug
  • De prijs per persoon is gebaseerd op een volle bus; dus 50 kinderen en begeleiders

     
Duurt het schoolreisje langer, gaat u verder weg of bent u met meer of minder kinderen en begeleiders? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Onze medewerkers stellen met plezier een mooi aanbod voor u op.