Connexxion Travel voor al uw vakanties

Connexxion Travel

Zoek en boek uw reis

Zoek & Boek

Goedkope schoolreisjes


Voor de organisatie van goedkope schoolreisjes kiest u voor Connexxion Travel. Met uw leerlingen een dagje naar een attractiepark, speeltuin of dierentuin? Connexxion Travel verzorgt goedkope schoolreisjes tot in de puntjes.

Voor kinderen is een schoolreisje vaak het hoogtepunt van het schooljaar. Maar de organisatie vraagt veel tijd en energie. Connexxion neemt u al het werk uit handen.

Zo regelen wij de entreekaartjes, lunchpakketten en niet te vergeten: het vervoer. Connexxion Travel beschikt over het Keurmerk Touringcar Bedrijf, waardoor u kies voor zekerheid en veiligheid voor de kinderen. Connexxion Travel is al jaren specialist in het organiseren van goedkope schoolreisjes. Wij verzorgen naast schoolreisjes ook het scholierenvervoer in talrijke gemeenten, tot volle tevredenheid van de opdrachtgevers.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over onze goedkope schoolreisjes? Of wilt u een offerte opvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar en u kunt zich door onze medewerkers uitgebreid laten informeren over de mogelijkheden, tarieven en voorwaarden.


Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op door ons te mailen of te bellen naar 038 339 49 49.

Meer informatie over schoolreisjes via Connexxion Tours kunt u lezen op onderstaande pagina's:
Schoolreis voortgezet onderwijs - Goedkoopste schoolreis - Schoolreis bus - Schoolreisje - Schoolreisje basisschool - Busvervoer schoolreis - Schoolreisjes - Bus schoolreisje - Schoolreis - Goedkope schoolreisjes .