Connexxion Tours

Linnaeushof

Linnaeushof… een dag vol actie voor jong en oud!

In Europa’s grootste speeltuin staan meer dan 350 speeltoestellen en attracties, genoeg voor urenlang speelplezier. Wat te denken van een ritje in de monorail of naar 10 meter hoogte in de Toffe Toren. Zo heb je uitzicht over alles wat Linnaeushof zo leuk maakt!
Plaats: Bennebroek
Leeftijd: alle leeftijden
Prijs incl. vervoer vanaf: € 21,00 p.p.
In de kleutertuin vindt men o.a. de nieuwe grote Zandfabriek, een gethematiseerd kleuterspringkussen en het kleuterverkeersdorp.
Bij mooi weer is de waterspeeltuin ‘De Oase’ geopend. Droog blijf je hier niet!

Een leuke dag uit hoeft niet duur te zijn! 
Kom gezellig een dag spelen in de allergrootste speeltuin van Europa. In Linnaeushof vind je alle speeltoestellen die je maar kan bedenken. Waterfietsen, kabelbanen, glijbanen, springkussens en nog veel meer. 

Het grote Pirantennest, midden in de waterfietsvijver
Durf jij over de hangbruggen naar de toren hoog boven het water te klimmen? En kun jij al een salto maken op de trampolines of fietsen op een hobbelfiets? Stap ook eens in de 200 meter lange monorail of de 10 meter hoge Toffe Toren, dan heb je uitzicht op alles wat Linnaeushof zo leuk maakt! In de Wortelberg kun je dagelijks samen met Bennie Broek, de speeltuinmascotte, de konazendans oefenen tijdens één van zijn optredens.

 

Schoolreis plannen?

Schoolreiskrant 2016
 
Bekijk hier ons complete schoolreisaanbod!

Offerte aanvragen?

Klik hier voor het aanvraagformulier
Of bel 0900 4008400

Voorwaarden all-in tarieven

  • Het schoolreisje duurt in totaal max. 8 uur
  • De afstand is max. 50 km. heen en 50 km. terug
  • De prijs per persoon is gebaseerd op een volle bus; dus 50 kinderen en begeleiders

     
Duurt het schoolreisje langer, gaat u verder weg of bent u met meer of minder kinderen en begeleiders? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Onze medewerkers stellen met plezier een mooi aanbod voor u op.