Amusementspark Tivoli

Beleef een tof schoolreisje vol avontuur en plezier in Amusementspark Tivoli!

Kom ook spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor basisschoolkids! Het park in Berg en Dal (bij Nijmegen) heeft meer dan 30 superleuke attracties én speeltoestellen waar de kinderen niet op uitgekeken raken!

Amusementspark Tivoli

Zo zijn er o.a. een achtbaan, botsboten, luchtkussens, zweefmolen, trampolines, botsauto’s, draaimolen, treintjes, buggy’s, midgetgolfbaan, buikschuifbaan bij warm weer en nog veel meer... Al vanaf groep 1 zullen de kinderen zich heerlijk vermaken in dit zeer overzichtelijke park. Regent het? Geen probleem! Er kan gewoon doorgespeeld worden in binnenspeeltuin Circus Fun City. Het pretpark is veilig, kindvriendelijk en niet alleen heel erg leuk, maar ook zeer betaalbaar.

Lekker smikkelen en smullen
Hebben de kinderen na een spannend ritje in de achtbaan, de spetterende show van Harm’s Kippenfarm of het rondje in ‘t Vliegende Piraatje, trek gekregen? Het schoolreispakket is uit te breiden met 2 lekkere smikkelpakketten.

Relaxte begeleiders
Ook aan de begeleiders is gedacht. In het overzichtelijke park zijn voldoende zitgelegenheden, o.a. heerlijke relaxstoelen, om onder het genot van een kopje kof e of thee te genieten van de spelende kinderen.

Amusementspark Tivoli