Attractiepark de Goudvis

Attractiepark de Goudvis is een groot park in de kop van Noord Holland, met een ruime en overzichtelijke buitenspeeltuin en meer dan 2200m² indoor speelparadijs.

Attractiepark de Goudvis

Bij Attractiepark de Goudvis hebben begeleiders van uw schoolreisje gratis toegang tot het attractiepark, want veiligheid en een goede begeleiding staan bij ons voorop.

Voor een geslaagd schoolreisje kunt u bij Attractiepark de Goudvis terecht. In de enorme buitenspeeltuin treft u o.a. de volgende attracties aan; grote zandbak met klimtoren, trampolines, luchtkussen, trapskelters, schommels, wippen, kabelbanen, glijbanen, waterfietsen, kettingbrug, de grootste airtrampoline van Europa (400 m2) een speelkasteel met glijbaan en nog veel meer.

Bij slecht weer kunt u terecht in het indoor speelparadijs, dit is bij de prijs inbegrepen. In het speelparadijs zijn ballenbakken, glijbanen, slangentrappen, een bouwhoek, speelhuisjes, een monorail met echte helikopters, rodelbaan, trampolines, luchtkussens en nog veel meer! Kortom er is dus veel te doen binnen. Alle objecten binnen zijn softplay. Uw school krijgt een blokhut toegewezen (o.v.b.). Een vaste verzamelplaats waar de kinderen hun spulletjes kunnen achterlaten.

Heeft u samen met de kinderen zin in een leuke puzzelwandeltocht door de duinen en langs het strand, dan kunt u een gratis routebeschrijving afhalen bij de entree van het attractiepark. Bent u nog niet overtuigd van dit alles, dan kunt u ook langskomen om te komen kijken. U bent van harte welkom, en een kopje koffie staat voor u klaar (wel even van te voren bellen s.v.p.).