Avonturenpark Hellendoorn

Kom maar langs als je durft!

Avonturenpark Hellendoorn is één van de meest populaire schoolreisbestemmingen van Nederland. Verscholen in de bossen van de Sallandse Heuvelrug wachten ruim 30 topattracties en shows: twee spetterende wildwaterbanen, drie spectaculaire achtbanen, een zweefmolen, een lasergame, Dreumesland voor kleine avonturiers en nog veel meer!

Avonturenpark Hellendoorn

In 2017 werd het attractieaanbod verder uitgebreid met een nieuwe spectaculaire attractie: Het DrakenNest, de allereerste Mega Disk’O in Nederland. Een bijzondere familieattractie die nog niet te vinden was in Nederland. Met de komst van deze attractie biedt Avonturenpark nog meer avonturen voor families en scholen aan. Met de hele klas naar Avonturenpark Hellendoorn: het best gewaardeerde pretpark van 2016 (Zoover, 9.1 in 2016).

Avonturenpark Hellendoorn kenmerkt zich door een gemoedelijke sfeer, korte afstanden tus- sen de attracties en geen lange wachtrijen. Een ruim aanbod in attracties voor jong en oud! U beleeft met uw klas een veilig en onbezorgd dagje uit.

De schoolreis kan worden uitgebreid met een bezoek aan het Aquaventura Slidepark. Het Sli- depark is een outdoor waterpark van 5000m2 met 11 spectaculaire waterglijbanen, de één nog spannender dan de ander! De glijbanen zijn voorzien van uitglijdbakken, er is geen zwembad. Het waterpark is leuk voor jong en oud! Naast de 11 spectaculaire glijbanen heeft het Slide- park voor de kleine waterratten een waterspeelplek.

Met een klein budget toch een superspannende en complete schoolreis organiseren voor de leerlingen in 2018? Het kan in Avonturenpark Hellendoorn! Scholen ontvangen bijna 50% korting. Kijk voor meer informatie op www.avonturenpark.nl

Kom maar langs als je durft!

Avonturenpark Hellendoorn