Bubbel Jungle

Standaard schoolreisjes bestaan bij ons niet. Elk schoolreisje is uniek en moet een feest zijn voor de kinderen die immers al weken naar dit uitstapje uitkijken.

Bubbel Jungle

Met ruim 9 jaar ervaring biedt de Bubbeljungle dat wat scholen vragen. Enthousiasme, een goede hygiëne en flexibiliteit om aan uw wensen tegemoet te komen.

Hoewel wij 500 personen kunnen herbergen hanteren wij het principe dat wanneer een school met meer dan 100 kinderen komt er geen andere school die dag meer bij komt zodat de service is wat u van ons mag verwachten.
En dan het speelparadijs zelf. Ons gethematiseerde speelparadijs van ruim 2000m2 heeft voor elke leeftijd een ruim aanbod aan attracties. Sinds onze opening in 2005 is het aantal attracties bijna verdubbeld waardoor verveling uitgesloten is. Een groot vloeroppervlakte is natuurlijk heel mooi maar kijkt u ook eens kritisch rond bij onze collega’s wat er nou werkelijk te doen is voor de kinderen.

Voor de oudere kinderen bieden wij tevens de mogelijkheid deze dag te combineren met Tony’s Mysterygolf voor een gereduceerd tarief.

Eigenlijk kleeft er maar één nadeel aan de Bubbeljungle: De kinderen willen na afloop niet meer naar huis…..