De Orchideeën Hoeve

Kruip in de huid van Freek!

Hé! Zie ik dat nou goed? Peuzelt dat plantje nou zomaar een vliegje op? En roetsjt daar nu een aapje door de palmbomen? Kom met je klas op jungle-expeditie in de geheel overdekte Orchideeën Hoeve en kruip in de huid van een echte Freek. Sta oog in oog met tropische dieren, trotseer de avontuurlijke junglepaden, leer van de slimme samenwerking tussen planten en dieren en toon jullie overlevingskunsten in de spectaculaire speeljungle. De natuurles was nog nooit zo cool!

De Orchideeën Hoeve

Expeditie
Met de speurtocht op zak gaan jullie zelf op avontuur in de 25.000 m2 jungletuinen. Voer de clowneske papegaaitjes, maak kennis met honderden schildpadden en bespied in de grootste vlindertuin van Europa hoe een rups zich transformeert in een prachtige vlinder. Onderweg voeren jullie de spannendste opdrachten uit en ontdekken jullie aan de hand van grappige voorbeelden hoe planten en dieren samenwerken, verleiden en overleven.

Mangrovebos Speelparadijs
In het spiksplinternieuwe Mangrovebos Speelparadijs kunnen jullie als een echte avonturier op overlevingstocht. Slinger als een aap aan de lianen, paradeer over de boomkronen en kronkel als een slang door de donkere tunnels.

Junglefreakshow
Na het ravotten wacht onze ranger jullie op in het jungletheater met de spannende ‘Junglefreakshow’. Tijdens deze twintig minuten durende show worden de avonturierskills en opgedane junglekennis getest. Welk dier hoort bij welk leefgebied, wat zit er in de voelblokken en wie durft te assisteren bij het vasthouden van de slang? Na a oop ontvangen alle kinderen een rangerdiploma.

De Orchideeën Hoeve
De Orchideeën Hoeve