De Orchideeën Hoeve

De fleurigste attractie van Nederland: De Orchideeën Hoeve met Vlinder Vallei en Lorituin, 25.000 m2 tropenflora en fauna onder één dak. Weleens een wereldreis gemaakt in één dag? Bezoek de grootste tropische tuinen van Europa en ervaar verre werelddelen heel dichtbij! Reis mee door Azië, Australië en Midden- en Zuid-Amerika en ontdek een kleurrijke wereld vol orchideeën, papegaaien en vlinders. Geheel overdekt, rolstoeltoegankelijk en kindvriendelijk.

De Orchideeën Hoeve

Rond 10.30 uur wordt u ontvangen in Luttelgeest bij de Orchideeënhoeve met twee keer koffie met gesorteerd gebak. Vervolgens brengt u een bezoek aan de tuinen, waaronder de orchideeën tuin, de vlindertuin en de “zwevende” bloementuin. U krijgt een broodmaaltijd tijdens de lunch en bij vertrek krijgt iedere bezoeker een orchidee in cadeauverpakking.

’s Middags rijden we naar de tuinen van Dokter A. Vogel. Dé plek waar jaarlijks duizenden planten en kruiden tot bloei komen en vers verwerkt worden in de natuurlijke gezondheidsproducten van A.Vogel. Tussen de productietuinen door kun je als bezoeker gratis allerlei activiteiten voor jong en oud ondernemen.  Proef de natuur in de Pluk- en Smultuin en maak je eigen kruidentheemelange in het kruidentheehofje. Na een gezellige dag rijden wij weer huiswaarts.  

Prijs per persoon:
€ 55,-  inclusief entree

Inclusief:
2x koffie/thee met gesorteerd gebak (voor bussen gesorteerd cakegebak), entreebewijs voor de tuinen, standaard broodmaaltijd en een orchidee in cadeauverpakking en entree tuinen A. Vogel.

Wanneer:
woensdag 11 september 2019

Opstapplaatsen:
08.00 uur Doetinchem, Mac Donalds
08.30 uur Zevenaar, AC restaurant
08.45 uur Arnhem, Postiljon Motel A/12 – A/50
09.15 uur Apeldoorn, Carpoolplaats A-1, Kayersdijk
09.45 uur Zwolle, P+R Hanzelaan/achterzijde Station NS
10.00 uur Kampen, busstation Kampen- Zuid

De Orchideeën Hoeve
De Orchideeën Hoeve