Familiepark Drievliet

Plezier voor jong en oud in Drievliet

Het park is overzichtelijk en biedt diverse picknickplaatsen die u kunt gebruiken als verzamelplaats en om de lunch te gebruiken. Dat kunnen heerlijke zelfgemaakte boterhammen zijn of een lunch die wij graag voor u verzorgen. Zoals bijvoorbeeld pakket A : lekkere frites met mayonaise en een Ola-ijsje.

Familiepark Drievliet

In de familietoren Chute kan een vrije val gemaakt worden vanaf 13 m hoogte of juist anders- om afgevuurd worden naar de top. Om het extra spannend te maken draaien de gondels om de toren heen.
In de interactieve Tijdmachine kan een  etstocht gemaakt worden door de lucht. Hoe harder je trapt, hoe hoger je tijdmachine gaat.

Het themagebied de ‘Lol Atol’ heeft speciaal voor de allerkleinsten vier attracties ; stap in de Sleepbootjes en red de walvis, wie kan het hoogst springen op het Duikelduin, lekker klimmen op de Vuurtoren maar ook veel plezier beleven met de Springende Hondjes op het strand. Ie- dereen met stalen zenuwen stapt in de spectaculaire Kwal of maakt een rit hoog door de lucht met hangende benen in de Nautilus.

Bekijk de spectaculaire animatie lm ‘Knights Quest’ in de CineMagic 5D, zet de speciale bril op en beleef dit spannende avontuur. Voor waaghalzen is er de Formule X, een achtbaan waarin je wordt afgeschoten, over de kop gaat, gewichtloosheid voelt en in een kurk komt.

Tijdens de schoolreisperiode is er dagelijks een vrolijke Kindershow in het Parktheater, aanvang 14.00 uur.

Familiepark Drievliet
Familiepark Drievliet