Duinrell

De leukste schooldag van het jaar!

Die beleeft de klas in Duinrell, met ruim 40 attracties voor onder- en bovenbouw. Kleintjes willen met de juf of meester in o.a. de Kikkerachtbaan, terwijl de grotere kinderen o.a. hun zenuwen testen tijdens de duikvlucht van achtbaan Falcon, of om het hardst racen van de Rodelbaan. En naast alle attracties is er ook volop actief speelplezier te vinden in o.a. de nostalgische speeltuinen, het Kidskasteel en Rick’s Avonturenburcht.

Duinrell

En is iedereen al in de achtbaan Dragonfly geweest? Deze topper kronkelt soepel langs de bomen van het Duinrell-bos en gaat hij van hoog in de lucht(max. 15m) naar laag over de grond. Een echt attractie voor elk type achtbaanliefhebber, dus dat wordt gezellig genieten met alle klasgenootjes! Naast al die grote attracties is er ook volop actief speelplezier te vinden in o.a. de nostalgische speeltuinen, het Kidskasteel en Rick's Avonturenburcht. 

Tropisch Tikibad
Een bezoek aan het Tikibad maakt de dag pas écht compleet. De elf unieke glijbanen en overige waterattracties maken het tropische Tikibad één van de populairste attracties van Duinrell, dus een bezoek hieraan mag zeker niet ontbreken. En voor een winterschoolreis is het Tikibad echt dé ideale bestemming. Terwijl het buiten koud is, beleeft de klas een dag vol plonsplezier in tropische temperaturen.

Duinrell
Duinrell
Duinrell
Duinrell