De Efteling

De Efteling is het leukste dagje uit!

De Efteling

Bezoek nu een wereld waar eindeloos veel te beleven valt. Zweef tussen trollen en elfjes in Droomvlucht en trek ten strijde tegen de draak in de dubbele houten racerachtbaan Joris en de Draak. De allerkleinsten gaan op reis met Jokie en Jet in Carnaval Festival en waaghalzen storten met 90 km/u de goudmijn van Baron 1898 in. Breng vanaf deze zomer een bezoek aan de nieuwe familie-attractie Symbolica: Paleis der Fantasie! Laat je meevoeren door geheime gangen en koninklijke vertrekken en val van de ene verbazing in de andere. Aan het einde van de dag geniet Iedereen van de grootste watershow van Europa: Aquanura! In de Efteling beleeft jong en oud al 65 jaar betoverende avonturen.

Geniet samen van dit unieke attractiepark midden in het groen en laat je betoveren door de vele attracties, sprookjes en parkshows. Met zoveel te doen en te zien bent u verzekerd van een onbezorgd, veilig en geslaagd dagje uit, zeker wanneer u profiteert van een voordelige prijs. Ga nu met de hele klas op avontuur in een wereld waar alles voor jullie geregeld is. Je hoeft zelfs niet aan het eten en drinken te denken als je kiest voor één van de aantrekkelijke arrangementen.

En iedereen geniet van de grootste watershow van Europa: Aquanura! Met zoveel attracties, entertainment en voorzieningen bent u verzekerd van een onbezorgd, veilig en geslaagd dagje uit. Zeker wanneer u profiteert van een voordelige prijs.