Kernie's Familiepark

Dolle pret in een voormalige kerncentrale

Wie gaat er mee op avontuur naar Kernie’s Familiepark? Dit pretpark, vlak over de grens bij Arnhem en Nijmegen, is hét ideale uitstapje met en voor kinderen tussen de 3 en de 12 jaar

Kernie's Familiepark

Of je nu jong of al wat ouder bent, in Kernie’s Familiepark is het onbeperkt genieten met z’n allen. Kernie’s Familiepark biedt namelijk all-in dolle pret! Er zijn meer dan 40 spannende en spetterende attracties, zoals bijvoorbeeld een achtbaan, een wildwaterbaan, de 58 meter hoge ‘Vertical Swing’ en nog veel meer. Je mag zelf je frietjes opscheppen, je ijsje tappen of je beker frisdrank, kof e of thee vullen. Zo vaak je wilt. En dat voor één vaste prijs!

Ook als het weer even wat minder is, valt er nog een heleboel te beleven. Wat dacht je van een spannende tocht door de overdekte Jungletown waar je kunt klimmen, klauteren en varen?! En jij wilt toch zeker ook meer te weten komen over de supercoole kerncentrale? Wunderland Kal- kar is vroeger namelijk gebouwd als kerncentrale, maar is nooit in werking gesteld. Neem een kijkje in het museum, waar op eenvoudige en speelse wijze de werking van atoom tot stroom wordt uitgelegd.

Kernie's Familiepark
Kernie's Familiepark