Indoor Speelparadijs KidZcity

Het Speelparadijs KidZcity is een indoor speel- en attractiepark en is uitermate geschikt voor kinderen van groep 1 t/m 7. KidZcity is een sfeervolle kinderstad met attracties voor groot en klein. KidZcity betekent een heerlijk dagje naar Utrecht met uw leerlingen, waarbij veilig spelen voorop staat. En uiteraard met mooi weer garantie!

Indoor Speelparadijs KidZcity

In een oude fabriekshal in Utrecht, zit sinds 1999 een hal waar het helemaal om de 'kids' draait: Kidzcity. Het is een uniek concept waar het ook voor ouders en begeleiders prettig toeven is. En de kinderen? Die weten in het grootste indoor attractiepark van de Randstad (5000m2) gewoon niet waar ze moeten beginnen. Het klimdoolhof? De botsauto's? De flitsende lasergames? Of toch maar eerst met de safaritrein naar dat machtige kasteel vol glijbanen? Heel bijzonder is de TimeKeeper, waar je door een lichttunnel moet om terug te gaan in de tijd. Daarna is het Bal. Wat héét: achttienduizend balletjes liggen klaar om weg te schieten of om via allerlei trucs te transporteren.

Uitrusten kan prima in een van luchtballonnen in de draaimolen. Neem desnoods je juf of meester mee. Trouwens, de decors waar al dit fraais staat opgesteld, zijn een genot om naar te kijken. Ze kloppen tot in de kleinste details en door de vele lichteffecten ziet alles er heel sfeervol uit. Wie toch nog twijfelt of dit pretparadijs iets is voor een geslaagd schoolreisje: op de uitgebreide website is ook een leuke filmpresentatie van KidZcity te zien.