Linnaeushof

Spelen gaat nooit vervelen!

In Europa’s grootste speeltuin staan meer dan 350 speeltoestellen en attracties, genoeg voor urenlang speelplezier. Wat te denken van een ritje in de monorail of naar 10 meter hoogte in de Toffe Toren. Zo heb je uitzicht over alles wat Linnaeushof zo leuk maakt!

Linnaeushof

In de kleutertuin vindt men o.a. de grote Zandfabriek, een gethematiseerd kleuterspringkussen en het kleuter verkeersdorp. Bij mooi weer is de water- speeltuin ‘De Oase’ geopend. Droog blijf je hier niet!

Een leuke dag uit hoeft niet duur te zijn!
Kom gezellig een dag spelen in de allergrootste speeltuin van Europa. In Linnaeushof vind je alle speeltoestellen die je maar kan bedenken. Water  etsen, kabelbanen, glijbanen, springkus- sens en nog veel meer.

Het grote Piratennest, midden in de waterfietsvijver
Durf jij over de hangbruggen naar de toren hoog boven het water te klimmen? En kun jij al een salto maken op de trampolines of fietsen op een hobbelfiets? Stap ook eens in de 200 meter lange monorail of de 10 meter hoge Toffe Toren, dan heb je uitzicht op alles wat Linnaeushof zo leuk maakt! In de Wortelberg kun je dagelijks samen met Bennie Broek, de speeltuinmascot- te, de konazendans oefenen tijdens één van zijn optredens.

Houd je van spelen met zand?
In de kleuterspeeltuin is een supergrote zandbak met de Zandfabriek en veel andere zand- speel- toestellen. Ook is hier het verkeersdorp met een echt politiebureau, politiedriewielers en een heuse brandweerkazerne. En voor de allerkleinsten is er Dreumes land, een veilige speelomgeving met mini speeltoestellen.

Neem bij mooi weer je zwemkleding mee!
In waterspeeltuin ‘De Oase’ kun je dan heerlijk spelen met allerlei spetterende waterspeel- toestellen. Geen zwembad, maar een echte waterspeeltuin waarbij je kunt spelen met alles waar water uitkomt en water in moet! Ook hier is weer aan de kleintjes gedacht, zij hebben hun eigen badje in de waterspeeltuin!

Heb je trek gekregen van al het spelen?
Natuurlijk is er ook een restaurant met terras en voor een leuke herinnering kun je in de souvenirshop terecht.

Kortom: Een dag vol actie voor alle leeftijden.

Linnaeushof
Linnaeushof
Linnaeushof
Linnaeushof