Nationaal Park De Hoge Veluwe

De Hoge Veluwe, dé ideale bestemming voor een leuke schoolreis, excursie, themaopdracht of werkweek.

Basisscholen bezoeken GRATIS het Park en middelbare scholen die geregistreerd en aangemeld zijn krijgen korting op een Parkkaartje of combikaartje dat toegang biedt tot het Park en het Kröller-Müller Museum. 

Nationaal Park De Hoge Veluwe

Het tussen Arnhem en Apeldoorn centraal gelegen Nationale Park De Hoge Veluwe is dé ideale bestemming voor een schoolreis, excursie, themaopdracht of werkweek! Het Park is maar liefst 5.400 hectare groot en er is dan ook van alles te beleven voor een leuke dag. Bezoek het ondergrondse natuurmuseum Museonder of ontdek De Hoge Veluwe op één van de gratis Witte Fietsen.

Basisscholen kunnen gratis een bezoek brengen aan Het Nationale Park De Hoge Veluwe, mits zij hun bezoek hebben aangemeld en geregistreerd via www.hogeveluwe.nl. Wilt u met uw school ook het Kröller-Müller Museum bezoeken, dan kan een schoolkaart aangevraagd worden via het Kröller- Müller Museum. Deze schoolkaart kost € 150 en wordt toegezonden met factuur. Met deze kaart kunt een schooljaar lang onbeperkt het museum bezoeken. Bovendien ontvangt uw school gratis educatief materiaal van het museum.

Middelbare scholen die geregistreerd en aangemeld zijn via www.hogeveluwe.nl krijgen korting op een combikaartje dat toegang biedt tot Het Nationale Park De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum. Natuur, kunst en architectuur beleven op een educatieve manier. En natuurlijk gewoon leuk en lekker buiten, dat kan in Het Nationale Park De Hoge Veluwe.