Schoolreisjes

NEMO Science Museum

Ontdek de wereld van wetenschap en techniek

In NEMO Science Museum ontdekt iedereen, van jong tot oud, hoe fascinerend en leuk wetenschap en technologie zijn. Op vijf verdiepingen vol interactieve tentoonstellingen ervaar je hoe bijzonder alledaagse dingen kunnen zijn. Een knetterende trui of een regenboog: na een bezoek aan NEMO kijk je met nieuwe ogen naar de wereld.

NEMO Science Museum

Primair onderwijs
Een dagje NEMO past helemaal binnen het lesprogramma van het primair onderwijs. Leerlin- gen van alle groepen steken door zelf te doen en te ervaren veel op van de wereld van weten- schap en techniek. Ga samen met de leerlingen op expeditie langs de verschillende tentoon- stellingen en ontdek spelenderwijs hoe bruggen werken, waarom je soms dingen ziet die er niet zijn, hoe bliksem ontstaat en nog veel meer.

Gratis workshops en werkbladen
Een bezoek aan NEMO kan op verschillende manieren worden ingevuld. Leerlingen zelf het museum laten ontdekken is er daar één van. Uw leerlingen meer structuur en verdieping bie- den kan door het gebruik van werkbladen bij een van de tentoonstellingen tijdens het bezoek of deelname aan een (gratis) workshop, begeleid door onze medewerkers.

NEMO Science Museum
NEMO Science Museum
NEMO Science Museum