Oud Valkeveen

Gewoon lekker spelen bij Oud Valkeveen!

Speelpark Oud Valkeveen ligt in een prachtig, bosrijk natuurgebied tussen Huizen en Naarden en heeft een eigen strand aan het Gooimeer. Het park is al jaren een speelparadijs voor kinderen die van ‘gewoon lekker spelen’ houden. Het park kenmerkt zich door de groene, ruime en overzichtelijke omgeving. Alle attracties liggen rond een centraal plein.

Oud Valkeveen

Nieuw op Oud Valkeveen is Miniland. Een afgesloten omgeving speciaal voor kindjes van 0 tot 4 jaar. Een wereld met heuvels en tunnels waarin de allerkleinsten net als Erik, in Godfried Bomans’ boek “Erik of het klein insectenboek” kunnen ontdekken dat het verschil tussen mensen en insecten niet zo groot is en waar verder heerlijk gespeeld kan worden. En voor de kindjes die het aandurven is er de Zwierezwaai. Een reusachtige draaimolen die nog net niet over de kop gaat.

Aangezien op een speelpark een trein niet mag ontbreken is de oude voor een nieuwe vervangen. Dagelijks is er entertainment op het park. show met Stronkeltje & Fonkeltje. Alle kinderen, maar ook de volwassenen, mogen zingen en dansen in dit spektakel vol dans, muziek en goocheltrucs. Er is grote kans dat je Stronkeltje, Fonkeltje en Robin tegenkomt. Zij vinden het erg leuk om met jullie op de foto te gaan. Smikkelen van allerlei lekkernijen kan op verschillende plekken in het park, maar er zijn ook genoeg plaatsen waar u de zelf meegebrachte boterhammetjes kunt opeten…

Ligging: in een bosrijk natuurgebied tussen Huizen en Naarden met een eigen strand aan het Gooimeer. Tussen Amsterdam, Amersfoort en Utrecht. Afslag Naarden.