Ouwehands Dierenpark Rhenen

Vol dierbare ontmoetingen

Ouwehands Dierenpark, boven op de Grebbeberg in Rhenen, maakt een ware ontmoeting met allerlei dieren mogelijk. Bewonder de reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen, sta neus aan neus met de ijsberen en bespied de beren vanuit de nieuwe observatiepost in Expeditie Berenbos. Bewonder de unieke ne- velpanters, ga op avontuur in Gorilla Adventure en hang de beest uit in Ra- votAapia, Europa’s grootste overdekte speeljungle.

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Expeditie Berenbos
Ga in Expeditie Berenbos door het spannende doolhof, ontdek in het pittoreske dorp Karpatica alles over de beer en vervolg de expeditie. Bewonder de sterrenhemel, ga op avontuur in Het Berenbos en bespied de beren vanuit de nieuwe observatiepost. In Het Berenbos genieten bruine beren, die vroeger mishandeld zijn, van een onbezorgd leven. Samen met de wolven leven ze op een twee hectare groot bosperceel met onder andere een waterval, rotsen en een vijver. Een uniek project en een bijzondere ervaring rondom de bruine beren en wolven. Expedi- tie Berenbos, ontdek de wereld van de beer!

Op avontuur met Bamboo Bill
Midden in het park woont avonturier Bamboo Bill. Samen met zijn vrienden beleeft hij allerlei avonturen in het tv-programma Ouwehands Jungleclub. Ga jij ook mee op avontuur? Ontmoet Bamboo Bill en de avonturiers in Ouwehands Dierenpark!

Gorilla Adventure
Slinger door de reusachtige kloof, daal af in de oude mijnschacht diep onder de grond en beleef een spannend avontuur tussen de gorilla’s. Ontmoet in het grootste gorilla-avontuur van Euro- pa op 10 meter hoogte deze indrukwekkende mensapen... Durf jij het aan?

RavotAapia
Hang de beest uit in Europa’s grootste overdekte speeljungle RavotAapia en ontdek spelenderwijs alles over de jungle en haar bewoners! Klauter als een doodshoofdaap langs touwen en door loop- bruggen, bewonder de wiegende nesten van de wevervogels en ontmoet de vliegende honden in de griezelspelonk. De echte waaghals glijdt in razende vaart van de metershoge glijbaan of stapt in de Jungle Express voor een avontuurlijke tocht. Ga op ontdekkingsreis in RavotAapia!

Ouwehands Dierenpark Rhenen
Ouwehands Dierenpark Rhenen
Ouwehands Dierenpark Rhenen