Plaswijck Park

Een onvergetelijke dag vol binnen- en buitenpret!

Plaswijck Park

SPEELWIJCK
In onze speeltuin raak je niet uitgespeeld! Ga van de supersnelle Kangaroetsjjj, in onze ouderwetse car- rousel en vlieg over het water in de kabelbaan. Ook de water etsen, klimtorens, (reuzen)schommels en vele andere speeltoestellen bieden plezier voor alle leeftij- den. Overzichtelijk en veilig, want vanaf het centraal gelegen terras kunnen begeleiders makkelijk een oogje in het zeil houden. In de grote verkeerstuin leef jij je uit op onze skelters. Onderweg kom je van alles tegen! Oververhit geraakt van het skelteren? Kom lekker spetteren in de havenspeeltuin. Of doe net als de vari’s op het apeneiland en kom spelen in de uitdagende apenspeel- tuin.

Het Huis in de Heuvel, het grootste speelhuis van Nederland!
Trampoline springen op de bedden in de slaapkamer. Met badschuim spuiten in de badkamer. Klauteren en kruipen door geheime tunnels en gangen. Oftewel, binnen lekker de beest uithangen. Het kan nu écht allemaal in familiepark Plaswijckpark.

DIERENWIJCK
In de dierentuin van Plaswijckpark vind je meer dan 50 diersoorten zoals apen en wallabies. Sommige zijn bekend, zoals de zwarte zwanen en otters, maar wie weet wat een vari, een nandoe of een alpaca is?

WANDELWIJCK
Zoek je een mooie plek om tussen de middag te picknicken in het gras of op één van de vele picknickbanken te genieten? Dan moet u in Wandelwijck zijn.

Plaswijck Park
Plaswijck Park