Rondvaart Europoort

Zeehondjes spotten en ook nog eens zeeschepen die groter zijn dan flatgebouwen? Dat kan aan boord van Rondvaart Europoort. En niet alleen varen, maar ook nog de zeehonden van dichtbij zien of het keringshuis bezoeken. Bij ons is het allemaal mogelijk.

Rondvaart Europoort

Je begint de dag met een rondvaart vanaf de Maeslantkering te Hoek Van Holland. Je vaart langs de grootste zeeschepen, beter bekend als zeereuzen. En als je geluk hebt, zie je voor je bezoek aan A Seal ook nog wilde zeehondjes terwijl je zit te genieten van een lekker broodje, of misschien een uitgebreide lunch. En dit alles aan boord van Rondvaart Europoort. Daarna meer je aan bij Futureland, het nieuwe stukje Nederland. Hoe bijzonder is dat? Ontdek het prachtige uitzicht over de 2e Maasvlakte. Leer al zijn geheimen of reis virtueel door de Maasvlakte in 2035 op je hooverboard.

Hierna wordt de reis vervolgd naar Stellendam. Hier bezoek je A Seal. Dit is een zeehonden- opvang. Er worden hier zeehonden in nood binnen gebracht en worden hier verzorgd totdat zij weer zelfstandig hun leven kunnen leiden. Bij A Seal kun je echte zeehonden van dichtbij bekijken en alles te weten komen over de verschillende zeehonden die leven in ons gebied.

Rondvaart Europoort