SchatEiland Zeumeren

Schip Ahoy bij SchatEiland Zeumeren!

Beleef een avontuurlijk dagje uit met school! Kom naar SchatEiland Zeumeren in Voorthuizen, het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland (5500m2), gelegen tussen Amersfoort en Apeldoorn. Kinderen tot 12 jaar kunnen urenlang spe- len en ontdekken, springen en glijden, klimmen en klauteren, schatgraven met de Kapitein, elkaar uitdagen bij de interactieve quizzen, goud zoeken, waterballonnen schieten, bootjes besturen en nog veel meer.

SchatEiland Zeumeren

Het Eiland-Gevoel
Het speelparadijs is binnen en buiten volop gethematiseerd ingericht. In een volstrekt unieke en sfeervolle locatie vaart SchatEiland Zeumeren u en uw leerlingen terug naar de Gouden Eeuw. Een tijd van zeevaart, onbewoonde eilanden, verborgen schatten en piraterij. Door de ruime opzet, prettige akoestiek, de vele planten en warme lichtinval in het gebouw waant men zich voortdurend op een zonovergoten eiland.

Ontdekken, spelen en leren
Op SchatEiland Zeumeren gaan educatie en spelen hand in hand. Bijvoorbeeld bij de Grote SchatEiland Quiz, de Eilandrace of in de Kapiteinshut. In de Kapiteinshut leren de kinderen over het leven aan boord van een 17e eeuws VOC-schip. In het schip hoor je de touwen en het hout kraken, het water tegen het schip slaan en wat is die geur toch?
De exotische specerijen staan klaar.

Ook is het mogelijk een film te bekijken over de VOC en het schip de ‘Batavia’ of uw schoolreisje te koppelen aan een lesprogramma over bijvoorbeeld de Verenigde Oost-Indische Compagnie, zeevaart of bijvoorbeeld voor de kinderen in de onderbouw, piraterij.

Arrangementen voor schoolreisjes
SchatEiland is voor schoolreisjes het hele jaar geopend. Voor scholen hebben wij speciale arrangementen.
SchatEiland biedt leerlingen en begeleiders een bijzondere dag vermaak. Het weer is nooit een probleem, want op SchatEiland Zeumeren.... is het altijd zomer!

SchatEiland Zeumeren