Drie dagen Parijs

Parijs ligt op zeven heuvels. De hoogste heuvel wordt bekleed door de wijk Montmartre, met als kroon de Sacre Coeur. Elk stadsdeel pronkt met zijn eigen juweeltjes. De een schittert met de statige Eiffeltoren; de ander met de krachtige Notre Dame.

Drie dagen Parijs

Een bezoek aan Parijs betekent uw ogen uitkijken naar al die indrukwekkende bouwwerken: Slenteren langs de bekende boulevards en hun drukke verkeer en prachtige etalages. Geen stad op de wereld heeft zo’n aantrekkingskracht als Parijs. Al eeuwen komen hier kunstenaars uit alle windstreken tezamen.

Programma
Dag 1 Vertrek ca. 08.00 uur vanaf uw opstapplaats. Na enkele stops arriveren wij rond 18.00 uur in Parijs voor een diner in het centrum. Na het diner krijgt u tijdens een rondvaart over de Seine direct een eerste indruk van de schitterende Lichtstad. Na de rondvaart volgt het inchecken in het hotel.

Dag 2 Vandaag staat het pronkstuk van Parijs op het programma: het Paleis van Versailles.  (excl.) Hier zult u betoverd worden door de spiegelzaal en de imposante tuinen. Rond 12.00 uur reist u door naar Parijs waar u de rest van de middag de stad op eigen gelegenheid kunt ontdekken.  

Dag 3 Na het ontbijt brengt onze chauffeur u naar de befaamde schilderswijk Montmartre, waar u naast de kunst ook de Sacré Coeur kunt bewonderen. Rond de middag laat u het prachtige Parijs achter u en reist met een tussentijdse stop voor een afscheidsdiner, weer terug naar Nederland. De verwachte terugkomst in Nederland ligt tussen 21.30 uur en 22.30 uur.

Inclusief
- vervoer per touringcar
- middenklasse hotel
- tweepersoons kamer met douche en toilet
- diner 1e avond
- boottocht op de Seine
- lichttour per touringcar
- bezoek Montmartre
- afscheidsdiner

Optioneel
- éénpersoonskamer (toeslag € 45,00)
- entree Paleis van Versailles.

Tip: Het genoemde programma is naar wens en budget in te vullen. Voorbeelden zijn:  vervoer en entree Disneyland Parijs, een rondleiding door het rioolsysteem van Parijs of een excursie naar de uitkijktoren Tour Montparnasse.

Drie dagen Parijs