Drie dagen Trier

De oudste stad van Duitsland is gezegend met monumenten uit de Romeinse tijd, zoals de beroemde Porta Nigra, het Amfitheater en de Kaiserthermen. Trier is ook de geboorteplaats van Karl Marx, een museum herinnert ons hier nog aan.

Drie dagen Trier

Programma
Dag 1 Na het vertrek rijden we richting Altenahr waar we een stop houden. Kort na het middaguur vertrekken we richting Trier. Rond 16.00 uur komen we aan in Trier (zodat u ‘s avonds in het centrum gezellig nog een hapje kunt eten.)

Dag 2 Na het ontbijt begint de verkenning van Trier pas goed! Een Nederlandstalige gids neemt u mee door de historische binnenstad. ‘s Middags heeft u ruimschoots de tijd om Trier op eigen gelegenheid te leren kennen. Ontdek bijvoorbeeld de stad vanaf de Moezel met een boottocht. Rond 19.00 uur verzamelen we voor vertrek naar ‘Gutsweinstube von Nell’ voor een wijnproeverij en een diner. Indien gewenst kan er entertainment worden geregeld..

Dag 3 Vandaag maakt u kennis met het prachtige gebied de Vulkaneifel. De Vulkaneifel dankt zijn naam aan de vulkanische activiteit die het landschap ooit heeft gevormd. Een stoomlocomotief neemt u mee langs de sporen van vroeger, zoals, kraters, natuurlijke gassen en lavaformaties. Na deze tocht staat de touringcar klaar voor vertrek naar de opstapplaats. Tijdens een gezellig diner in de regio sluit u het weekend met elkaar af.

Inclusief
- vervoer per touringcar
- middenklasse hotel
- 2 x ontbijt
- tweepersoonskamer met douche en toilet
- gids in Trier
- wijnproeverij (4 wijnen)
- diner tweede avond in Gutsweinstube
- tocht per stoomlocomotief
- diner op de terugweg

Optioneel
- toeslag éénpersoonskamer
- entertainment 2e avond

Drie dagen Trier