Twee dagen Brugge/Oostende

Geniet van het gezellige Oostende en het historische Brugge. Oostende stad van musea, kunstgaleries en tentoonstellingen, maar zeker ook stad aan het strand.
Ook ‘s-avonds biedt Oostende volop mogelijkheden voor vertier. Vele cafés, terrasjes, de boulevard en het casino staan tot uw beschikking.

 

Twee dagen Brugge/Oostende

Brugge ligt op slechts een half uurtje rijden en is één groot romantisch openluchtmuseum met ruim 2000 monumenten; van patriciërshuizen tot kerken, van het Minnewater tot pittoreske binnenhofjes. Brugge “de Scone” moet u dan ook absoluut beleven.

Programma
Dag 1. Via Breda en Antwerpen reist u naar Oostende waar u tegen het middaguur arriveert. Indien u hiervoor geboekt heeft brengt u ’s avonds een bezoek aan Celebrations (zie onder optioneel).

Dag 2. Na het ontbijt reist u naar Brugge waar u tot drie uur ’s-middags de tijd heeft om te genieten van al het moois wat Brugge te bieden heeft. Een boottocht over de Reien, een tochtje per koets door de binnenstad, een brouwerijbezoek of een wandeling met een plaatselijke gids langs de vele bezienswaardigheden behoren tot de mogelijkheden. Op de weg terug stoppen we nog voor een goed afscheidsdiner.

Inclusief
- vervoer per luxe touringcar
- middenklasse hotel
- 2-persoonskamer met douche en toilet
- ontbijt
- afscheidsdiner

Brugge anno 1468. Een groot spektakeldiner in een unieke historische feestzaal in het centrum van Brugge. Terug in de tijd, naar het jaar 1468; het huwelijk van Karel de Stoute en Margaretha van York. Tijdens het spektakeldiner wordt u ondergedompeld in een wervelend festijn van middeleeuwse taferelen met o.a. narren, ministrelen, ridders, dansers, heksen en vuurspuwers. De avond duurt  van 19.30 tot 22.30 uur.

Bijzonderheden: programma is naar wens en budget in te vullen.

Optioneel
- 1-persoonskamer toeslag

Twee dagen Brugge/Oostende
Twee dagen Brugge/Oostende