Connexxion Tours

Zakelijk vervoer

Hoe krijgt u 15.000 medewerkers vanaf verschillende vestigingen allemaal tegelijk op uw bedrijfsfeest? Wie zorgt dat alle sportteams van het kampioenschap op tijd op de verschillende accommodaties zijn? Connexxion Projexx is gespecialiseerd in efficiënt vervoer van grote groepen mensen. Zo weet u zeker dat alles prima verloopt. Inclusief het vervoer.

U wilt zeker zijn van de kwaliteit van uw vervoer. Ook als het gaat om grootschalig groepsvervoer. Met Connexxion Projexx kunt u volledig vertrouwen op een passende, veilige en complete vervoerservice voor beurzen, evenementen, bedrijfsfeesten en congressen. Connexxion maakt namelijk alleen gebruik van vakspecialisten en heeft jarenlange ervaring in het snel en bekwaam vervoeren van passagiers. Dankzij een omvangrijk en gevarieerd wagenpark heeft Connexxion voor iedere vervoerswens altijd de juiste oplossing.

Verzorgde arrangementen

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor compleet verzorgde arrangementen. Niet alleen uw vervoer wordt geregeld, maar ook uw hotel en uw diner. Kijk ook eens naar de aanvullende diensten. Met ons communicatiepakket kunt u bijvoorbeeld uw reistijd nuttig besteden. En alles tot in de puntjes regelen. Zo wordt uw beurs, bedrijfsfeest, evenement of congres gegarandeerd een groot succes.

Veiligheid voorop

Bij dit alles staat een veilige reis natuurlijk voorop. Daar moet u op kunnen rekenen. Al onze voertuigen voldoen daarom aan de strengste veiligheidseisen. En dankzij regelmatig onderhoud verkeren de touringcars altijd in optimale staat. Vanzelfsprekend wordt elk vervoer conform de landelijke en Europese Rij- en Rusttijdenwet en CAO uitgevoerd. Uw garantie, uw zekerheid.

 

Als onderdeel van Connexxion, beschikt Connexxion Projexx over een omvangrijk wagenpark. Met 80 touringcars, 70 semi-touringcars, 3400 stads- en streekbussen, 3800 taxi’s en taxibussen en 27 vaartuigen.